Boka tid

Om oss på Sax in the City i Jönköping

Vi som jobbar på Sax in the City i Jönköping är tre frisörer med lång erfarenhet och som arbetar med stor professionalitet. Hos oss får du en skön stund och inspiration för både skönhet och välmående.

Frisörbehandling & service

Vi strävar efter att ge dig som kund bästa tänkbara service och den bästa behandlingen, eftersom vi självklart vill att du ska komma tillbaka till vår frisörsalong. Alla våra behandlingar kommer givetvis med fri konsultation för att skräddarsy den perfekta looken för dig.

Frisören i hjärtat av Jönköping

Du hittar vår frisörsalong på Väster i Jönköping, så kom in och träffa oss så bjuder vi på en kopp kaffe eller te.

Din sköna stund börjar här.

Boka nu!

Våra frisörer

Sofie, frisör i Jönköping

Sofie

Sofie har många års erfarenhet av att arbeta som frisör. Hon startade frisörsalongen 2010, och är lika driven nu som då. Med trygga och säkra händer tar hon hand om dig och ditt hår och att få experimentera med hårfärg ligger henne extra varmt om hjärtat! 

Lousie, frisör i Jönköping

Louise

Louise är en glad frisör som ser till att kunderna trivs. Hon är lyhörd med mycket idéer och avslutar gärna behandlingen med en snygg styling och brinner lite extra mycket för alla typer av foliesling. 

Mia, frisör i Jönköping

Mia

Mia är en trygg och stabil frisör som varit på frisörsalongen i Jönköping sedan 2013. Hon älskat att pyssla om sina kunder och ge dom en avkopplande stund i stolen.

Nicole, frisör i Jönköping

Nicole

Nicole är vårt senaste tillskott med 11 års erfarenhet. Hon är en glad tjej som sätter dig som kund i fokus. Hon älskar kreativiteten i yrket och brinner lite extra för slingor och färg.